Екип

Екип

 

Dimitrina_Spassova_iskrataДимитрина

Прекарах дълги години в търсене на начин как да излекувам живота си, как да помагам на другите хора най-пълноценно. Това ми търсене ме отведе в Индия, където в продължение на 7 години живях в Йога ашрам. Под ръководството на Духовен учител аз откривах и установявах връзката със себе си, с Висшето начало в живота. Изпратена обратно в света с посланието “служи, давай, обичай, направи този свят по-добро място за живеене”, аз споделям моя опит с другите, като им помагам и ги подкрепям в тяхното пътуване към Себе си, в това безкрайно пътуване към Светлината, наречено живот, в който Любовта и Съзиданието са основни принципи.

 

photoКити

Преди години щеше да ми е почти невъзможно да пиша за себе си, но сега не е. Срещнах Дими (Димитрина) преди 10 години в тежък за мен момент, загубила себе си в миналото и в бъдещето, но неприсъстваща в тук и сега, без никаква наслада от живота. В нея открих моя Духовен учител и следвайки я, усетих другата част от мен, вътрешното ми Аз, по-присъстващо, по-радостно, по-обичащо. Сега се опитвам да изживявам всеки момент от живота си с присъствие, разбиране и благодарност. Искам да споделя в Искрата стъпките, по които вървях и продължавам да вървя, за да се чувствам истинска и вдъхновена.

 

 

Radostina_nРадостина

Обичам да използвам клишето „Йога промени живота ми”, защото наистина ми позволи да открия един нов и прекрасен свят. Стремя се да живея тук и сега. Дали успявам – не знам, но пък ми е безкрайно интересно и вълнуващо. Винаги има нови неща, които ме вдъхновяват, карат ме да летя и да мечтая. Има и такива, които пък ме мобилизират, предизвикват и обучават. Приемам, че животът е пътешествие, а не дестинация.