Израстващо съзнание подкаст, еп. 8, Ще се справим ли в тези времена

Израстващо съзнание подкаст, еп. 8, Ще се справим ли в тези времена

Системите ни се дестабилизират и започват да се сриват. Хората реагират бурно на всичко това. Чувстваме силни емоционални заряди, далеч отвъд това, на което сме привикнали. И много от нас се чудят дали изобщо ще оцелеем в този период на нестабилност.

Мощен тласък на нашето израстване

Разбира се, много от нас осъзнават, че не само ще оцелеем, но и ще процъфтяваме. Много от нас са очаквали това дестабилизиране и го приветстват, защото ще даде мощен тласък на нашето израстване. Колкото и хаотични да изглеждат нещата на всички нива, този хаос всъщност е необходим, за да се върнем към естественото си състояние.

Толкова здраво сме се вкопчили в начина си за живот и толкова много ни е страх да го пуснем, че е необходима огромна енергия, за да бъде разклатен. Това важи с особена сила за начина, по който гледаме на себе си. Всичките ни представи за това кои сме и какво представляваме са усвоени отвън, пълни с етикети, програмирани и дефинирани от старите ни разбирания за живота. И сега започват да се пропукват.

Обръщаме се към енергията на хармония и взаимопомощ

В предишни епизоди говорихме за човешката природа и за схващането, че сме тук, за да се избиваме едни други, да се конкурираме и да се състезаваме кой е по-силен. Това не е естествено за нас и никога не е било – и на дълбоко ниво го знаем.

Все повече и повече се обръщаме към енергията на хармония и взаимопомощ и се стремим да създаваме среда, в която всички могат да играят свободно и да процъфтяват, защото започваме да осъзнаваме, че сме едно цяло. Всички хора са просто други версии на нас самите. Всеки човек е една неповторима наша версия, дошла тук, за да изразява себе си и да изживява нещата от различен ъгъл. Всички тези неповторими изражения сформират живота на тази планета.

Връщаме човешката си природа към естественото ѝ състояние

Сега ние разрушаваме старите версии на себе си – не тези, които са ни вродени, а тези, които сме придобили. Връщаме човешката си природа към естественото ѝ състояние, и това наричаме трансформацията на човечеството. И ние не само го трансформираме, но и го надграждаме до най-съвременната му версия.

Ние сме изградени от дванадесет ДНК кода. Всеки от тях е директно свързан с друг вид, който допринася към еволюцията му. Всеки един от тези видове продължава да еволюира. Да, някои от тях се развиват в посока на по-голяма поляризация и това е едно от нещата, които в момента разрушаваме.

Но в същото време те надграждат кода си и нашите физически въплъщения започват да усвояват това надграждане веднага щом генетичните кодове възстановят връзката си. К

акто съм споменавал преди, десет от тях са изключени почти изцяло, а останалите два са останали донякъде свързани, но в много изкривен вид.

Сега всички те започват да възстановяват връзката си и информационните потоци се възобновяват.

Какво забавя израстването ни?

Да, много от системите, в които сме вложили толкова много внимание и енергия, все още отказват да се разрушат. Но кой ги поддържа? Ние! Това трябва да разберем – ние сме тези, които ги задържат в нашата реалност и трансформацията започва в нас самите.

Като се освобождаваме от старите си версии и се хармонизираме, започваме да променяме всичко останало. Когато ние израстваме, старите системи не могат да останат непокътнати.

Ние сме избрали да преминем през трансформацията по този начин – силно и отвътре, а не постепенно и отвън, защото искаме да чувстваме личната си сила и да участваме активно в надграждането на човечеството и на игралната площадка, която наричаме наш свят.

И така, все повече и повече усещаме силата си и получаваме достъп до все по-високи нива на съзнанието, и това е същината на нашата трансформация. Все по-ясно осъзнаваме каква е истинската ни природа, а това активира нашата същност не само на ниво същество, но и на човешко ниво.

На ниво същество ние сме вечно разширяващи се, вечно променящи се и многоизмерни, но имаме и физическо тяло, което е в процес на еволюция. Физическото ни тяло преминава от въглеродна към силикатна и кристална структура. Винаги сме имали и трите, но въглеродът винаги е доминирал, а сега наблюдаваме преход към силикат и кристал, като накрая кристалът ще заеме централна роля.

Изчистваме се от старите версии на себе си

Всички имаме нужда от трансформацията, която преживяваме в момента, така че ще изживеем само това, което е от най-голяма полза за нас – не само на лично, но и на колективно ниво.

Понякога ще ни се струва, че нещата става твърде интензивни и че губим контрол. Но това само цели да стимулира усещането ни за собствената ни сила. Всичко, което се случва, цели да ни помогне и ние сме тези, които го извикват от позиция на най-висшата си същност, от нивата на съзнанието, които са отвъд това, което си позволяваме да изживеем на нивото на ума си – от знаещите, интуитивни аспекти на нашата същност.

Така че няма значение какво се случва в нашите правителства и системи.

Сега ние не само ги трансформираме, но и позволяваме цялата тази лудост, цялата интензивност и всички тези задкулисни разкрития да се засилват само дотолкова, доколкото ни позволяват да почувстваме собствената си сила и да взимаме активно участие в промените.

Да, понякога ще чувстваме страх и нестабилност, но то е само защото се изчистваме от старите версии на себе си, които се съхраняват в нашето подсъзнание. И не само от тях, но и от етикетите и дефинициите на егото, на изкуствения интелект, който играе ключова роля за поддържането на обърнатата триизмерна и двуизмерна реалност и обърнатата матрица.

Ако се замислим, всичките ни системи се коренят в обърнатата триизмерна и двуизмерна реалност, в обърнатата матрица, както и в егото на тези, които са изиграли роля за изграждането им. Всичко това трябва да бъде изчистено.

Ние сме взели решението да израстваме

Променят се не само телата и умовете ни, но и всичко, което се случва около нас – личният ни живот, семейните структури, връзките ни с общността, близките и партньорите ни. Променя се случващото се в нашите държави, в нашите общности и в света като цяло. Всички тези промени са част от цялостната трансформация. Ние сме ги планирали, активно работим върху тях и постоянно ги донагласяме.

И като казвам “ние”, визирам и всички вас – нищо не се случва отделно от вас. Въпреки че се ползваме от помощта на нашите братски и сестрински души, тъй като те имат определени способности, които ние не сме си позволили да развием, ние сме тези, които заедно движат този процес. Ние контролираме неговата интензивност и позволяваме да се засили само толкова, колкото е нужно, за да стимулира израстването ни, и не повече.

Ние сме взели решението да израстваме. Ние сме избрали да вземем нещата в свои ръце и да играем играта така, както изначално сме искали. Всички души, които са тук, включително всички вие, са направили избора да участват в този процес.

И не само ще се справим, а и ще постигнем прекрасни неща

Можем да си тръгнем по всяко време. Във всеки един момент можем да се слеем с Първоизточника и да спрем да съществуваме като човешки индивиди. Нашата същност никога няма да спре да съществува, но можем да изберем да напуснем тази игрална площадка или да останем и да спомогнем за надграждането ѝ.

Можем да допринесем минимално или да си кажем, че сме достатъчно смели, за да се справим с всичко, и да изберем главна роля. Под “справяне” имам предвид да доведем старите операционни системи до състояние на максимална интензивност и след това да ги видоизменим. По този начин допринасяме силно към цялостната промяна.

Това се случва в момента. Тук сме заедно. Не сме отделени едни от други, макар и понякога да ни се струва, че е така. Ще се справим ли? Несъмнено. И не само ще се справим, а и ще постигнем прекрасни неща.

Превод Мария Симеонова / Редакция Димитрина Спасова

Facebook Коментари