Вдъхновения - Насоки за развитие Част 2

Вдъхновения - Насоки за развитие Част 2

24.04.2021, 7:30 сутринта в минералната баня.

Дъждовно време, ниска облачност, много ниско атмосферно налягане. Много трудно се задвижих сутринта, но веднага успях да се захвана с моята мисъл, с фокуса, с чувството си към позитивната страна на съществото си, на съществуването си.

Започнах деня с утвърждения, с припомняне за общите насоки, които ще поддържам през днешния ден. Вътрешният ми тон много бързо се промени, много бързо се вдигна вибрацията и влязох в  ниво на спокойна радост и на прекрасно вдъхновено очакване на предстоящия ден.

Напомняне

Това, което днес излиза като напомняне от моята висша същност и от общото поле на висока позитивност, на хармония, баланс, висока вибрация и на брилянтната светлина, е следното утвърждение:

Първо извиквам пред затворените си очи символа Проявявам – равностранен триъгълник с издължени рамене и в края на всяко едно от раменете има голяма сфера, сферите са с еднаква големина. Тази геометрична форма завихря енергия на проявление на желаните неща, на нещата, върху които се фокусираме.

Утвърждение

С неутралността, силата, любовта и мъдростта на Първоизточника и Духа-Творец, който съм, аз поемам отговорност и поддържам посоката на моя живот към съзидание, към хармония, към бланс, към светлината, към радостта, към радостното споделяне.

Аз поемам отговорност да живея живота си в свързване, общуване на дълбоко, хармонично, съзидателно, истинно, честно ниво.

Поемам отговорност да вървя в посока сътрудничество и коопериране с всички тези, които ме заобикалят, със всичко това, което е.

И това е така с всяка моя мисъл, дума и действие все повече и повече.

Втора част на утвърждението

С неутралността, силата, любовта и мъдростта на Първоизточника и Духа-Творец, който съм, аз поемам отговорност и отделям своя живот, насоката на моята времева линия, от всички тези и от всичко това, което е нехармонично, което е деструктивно, което е егоцентрично, което е свързано с отделяне, със суета, с утвърждаване на собственият аз, на собственото его, отделям живота си, времевата си линия, отделям съществуването си от всичко това и всички тези, които избират деструкцията, които избират агресията, суетата, които избират егото си като начин на съществуване.

И това е така с всяка моя мисъл, дума и действие.

Насоки

24.04.2021 година

Здравейте приятели,

Предполагам, че вече никой от вас няма и грам съмнение, че Земята премина на ново ниво на съществуване, премина на нова по-висока вибрация, на ново енергийно поле с много повече светлина и яснота.

Много повече възможности за съзидателна комуникация, с много повече любов, с много повече лична съзидателна сила, с много повече осъзнаване на правото ни да съществуваме в добруване.

С много повече осъзнаване на това, че всеки от нас твори живота си, осъзнаване, че всеки от нас е добре дошъл на мястото, на което е, с осъзнаването, че всеки от нас е Дух-Творец и всеки от нас твори живото си, очертава живота си съобразно своите убеждения, чувства, мисли, думи и действия.

Няколко пъти до сега споделях с вас моето усещане за това в каква посока ще върви развитието на Земята през следващото хилядолетие. Сега отново го споделям с вас.

Свързване

Това е насоката на близко свързване, свързване на всички нива, свързване от позиция на осъзнаването, че ние всички сме едно и всеки живее своята индивидуалност, свързан с другите, изразявайки личните си качества през различни съзидателни действия и проекти. Това е първата насока – свързване.

Общуване

Второто е комуникация/общуване – общуване, което е на база изразяване на собствената истина и живеене на собствената истина. Изразяване на собствената истина креативно, ритмично, хармонично, съзидателно. Споделяне на собствената истинска същност с другите и със света честно, искрено с любов към другите и към цялото.

Сътрудничество

Третата насока това е сътрудничество – да си сътрудничим на всички нива, за да можем, поемайки отговорност за себе си, давайки възможност на другите да поемат отговорност за себе си и за живота си и сътрудничейки си, да вървим напред, сътворявайки хармонична, съзидателна реалност, която е освободена от полярност, която е освободена от его, от суета, от агресия, от алчност, която е освободена от всички тези стари его програми, в които човечеството съществуваше през последните 10 000 години.

Коопериране

И коопериране – това е стъпка, която ще ни даде възможност, обединявайки своите мисли, думи и действия, обединявайки усилията си, заедно да творим по-прекрасна съзидателна реалност, осъзнавайки истинската си същност, осъзнавайки, че ние сме част от Първоизточника, че всеки от нас е Дух-Творец, всеки от нас твори живота си, създава живота си, всеки от нас изживява сътвореното, наблюдава сътвореното, всеки от нас върви по пътя си и осъзнава своята всевечност и безкрайност, осъзнава, че ние всички сме едно.

Това е насоката, това са 4-те основни стъпки, в които ще се развива потока на съзидателност през следващото хилядолетие. И във връзка с тези стъпки, в които ние имаме възможност да се включим, аз искам да предложа на всеки от вас – погледнете в живота си, направете равносметка кои са хората, с които искате да продължите живота си, кои са нещата и ситуациите, които искате да запазите по-нататък в живота си?

И от позиция на осъзнаването, че ако искаме да имаме нещо в живота си, трябва да го обгрижваме, трябва да създаваме съзнателна любяща връзка с този човек или с това нещо, си отговорете честно – правите ли ежедневни съзнателни усилия и стъпки да поддържате връзка с хората, с които искате да продължите?

Същото нещо се отнася и за ситуациите – обгрижвате ли ситуациите, които искате да имате в живота си, нещата, които искате да имате в живота си? Отговорете си честно, отворете си тетрадките, не оставяйте само в менталните пространства на главата.

Отворете си тетрадките направете си списък на хората, с които искате да продължите напред в живота си, ситуациите, нещата. След което направете план на ежедневна основа да изграждате все по-стабилна връзка с тези хора и с тези неща в живота си.

Ако искаме да имаме нещо в живота си, ние трябва да създаваме осъзната връзка на база любов, свързване, общуване, на база сътрудничество и коопериране.

Това, което искам да ви пожелая, е да тръгнета в тази посока на изследване на живота си от позицията на Първоизточника, от позицията на неутралността, личната сила, любовта и мъдростта на Първоизточника и на Духа-Творец, който всеки от нас е.

Пожелавам много светлина по пътя на всеки.

Димитрина Спасова

Facebook Коментари