Да се доверим изцяло на Духа и да го следваме

Да се доверим изцяло на Духа и да го следваме

Освободете се от тази парадигма. Не допускайте и отстранете от живота си всякакви връзки с паразитни обществени структури.

Не позволявайте. Разпознайте стратегията. Разпознайте играта.

Оставете Висшия Аз да ви води

Отделете това време да сътворите / разгърнете живот и свят извън колективното. Извън силата на тези, които искат да ви заробят и имат нужда да ви превърнат в роби, за да оцелеят. Безопасно е да се развивате извън основния поток. Безопасно е да се обърнете към Висшия ви Аз като ваш водител при сътворяване на живота ви. Безопасността / сигурността не е в колективното, а в самите вас.

Освободете се

Нещата не са като камък, който не можете да отместите. Направете промените сега. Фокусирайте се върху вашето физическо и психическо здраве. Освободете се от всякаква зависимост към каквато и да е медия. Освободете се от убеждението, че трябва да продължите с тълпата, за да оцелеете. Защото няма.

С увеличаване на напрежението светът ще попада във все по-голям хаос. Много хора ще преминат през сривове, докато други ще направят пробиви. Ако погледнете в перспектива, процесите, в които сте участвали в последните 10 и повече години ще се ускоряват изключително бързо. Не е нужно да бъдете част от това, освен ако не го искате.

Свържете се с природата

Свържете се с дърветата, езерата, реките, тревата, пръстта/земята, небето.

Бъдете наблюдател от дистанция – физическа, умствена и емоционална. Това състояние на наблюдател ще нулира / занули вашите референтни хармонични точки.

Стъпваме по НАШАТА земя, на нашата Планета, на нашата Гая. Изравнете се, хармонизирайте се с нейната сила и нека това бъде вашата котва.

Този свят не принадлежи на нито една група, а и никога не е принадлежал. Принадлежи на всеки един от нас и силата на това осъзнаване е безгранична. Оставете по-бавните и по-дълбоки ритми на природния свят да ви водят, а не драмата и хаоса на публичната сфера.

Центрирайте се във вашата Висша същност

Започнете сега да излизате от корумпираните структури на обществото. Освободете се от всякакви паразитни пристрастявания на съществуващото общество като се презареждате чрез и центрирате в това, което е истинско, което е древно и което е естествена част от Бога – Земята. Няма причина да се чувствате заклещени или смазани.

Предприемете конкретно действие. Създайте сега вашия свят, вътрешен и външен, така че да бъдете наблюдатели, а не сграбчени от процесите през следващите години. Ще бъдете напътствани към съответните хора, места и изживявания, които ще ви подкрепят във всичко това.

Но първо трябва да изградите / стабилизирате хармонията / центрирането в себе си.

Сега е времето за пълно доверие към Духа и изграждане / поддържане на стабилна връзка с него. Сега е времето да позволим на Висшата ни същност да ни води.

Facebook Коментари