Прогноза за следващите години

Прогноза за следващите години

Въпроси и отговори с Матияс Де Стефано Transmission Day 3

22min50sec Въпрос № 11

2020г. е едно ново начало за нас

Бихте ли пояснили какво имате предвид, че през годините от 2020г. до 2022г. трябва да се подготвим за периода от 2024г. до 2026г. Какво точно ще се случи?

Годините 2020 – 2021 и съответно 2021 – 2022 ще бъдат силно предизвикателни години, с много сътресения, защото ще стартират процеси на цялостно преустойване / пренареждане на цялата система, на цялото общество.

На испански не съм говорил много по тази тема, но от 2015 насам говоря доста за тези две години.

2020г. е времето, в което да започнем от 0 /нула/, да направим пълен RESET на планетарното съзнание, тъй като през 2022г. ще започне да навлиза новата информация.

Така че периодът 2020 – 2021 е времето на много трудни, тежки процеси за нас. Цялата система ще колабира – здравеопазване, икономика, култура, взаимоотношенията между страните.

И ще сме свидетели не само на вируси, покосяващи хората, но и на „вируси“, поразяващи икономиката и други области от живота. Включитено и сериозни световни конфликти, сблъсъци.

2020г. е едно ново начало за нас. 2020г. е портал, в който де се закотвят / да се положат основите на процесите, които ще протекат през 2024 – 2026г. Тези години ще са изключително подходящи за получаване / възприемане на информацията по нов начин. Подходящи за това нещата да се правят по нов начин, да се изградят нови системи. Доста нови неща трябва да се случат през годините 2024, 2025 и 2026.

През тези 2-3 години цялата информация, която може да бъде получена от други системи, ще бъде свалена/ получена; ще бъде на наше разположение.

Какво да направим

И затова, работата, която трябва да свършим от 2020 до 2022 изобщо не е свързана с това да избягваме страданието, сериозните усилия, да се скатаваме, да си затваряме очите и да смятаме, че нищо не се случва, и че всичко ще бъде наред.

Системите трябва да заредят новата информация, защото старата отмира.

2024 и 2026 ще бъдат години на промяна в определени системи. И ние трябва да сме подотвени за това, за да не пресъздадем отново старите системи; за да не направим реплика на старите, вече неработещи системи.

Идеята не е да въведем същите системи, съществували преди колапса, нито пък просто да ги превключим или разкрасим, така че да продължат да съществуват.

От това, което правим през 2-те или 3-те години считано от 2024, ще зависи следващия карантинен период, който можем да създадем след 2030г. Така че годините до 2035 и 2036 ще бъдат друга възможност за поемане на отговорност съгласно Вселенския план, в случай, че не се подготвим и не променим системите в периода 2024 – 2026г.

Всички ние очакваме промените. В тази реалност обаче, цялата система се опитва да се задържи по всякакъв начин. И затова промяната много боли. Защото има противопоставяне на енегрии.

Болезнено е, но еволюцията е необходима. Но как ще протекат процесите зависи от това, което сме създали, как реагираме и от нашето противопоставяне на промяната.

Но ние трябва да прегърнем ситуацията като ключов фактор към действителната промяна на човечеството.

Всеки един от нас да се обърне към себе си, да се свърже със сърцето си

15min40sec Въпрос № 10

Кое е най-доброто нещо, което човек може да направи, за да се свърже със сърцето си, с истинската си същност? Как да се центрира в себе си по време на Ковид-карантината / пандемията?

Това е изключителна възможност за всеки един от нас да се обърне към себе си, да се свърже със сърцето си. Но за да се получи, трябва да се свършат и други неща.

Не става въпрос само да медитираш и да се насочиш към сърцето си. Това е само часто от процеса, при който трябва да усетиш сърцето си изпълнено с доволство, да го усетиш да пърха от щастие.

Да преосмислим начина, по който живеем

При тези процеси, които ние всички изживяваме в момента, трява да използваме възможността да преосмислим всичко, което имаме, което правим или бихме искали да направим.

Да преосмислим всичко, което сме усещали / чувствали като емоция до сега. Да помислим за това, което изпитваме в момента като усещания / емоции. Да се замислим как бихме искали да се чувстваме в бъдеще. Да се запитаме за начина, по който сме свързани с хората, с които живеем. Как се отнасяме със себе си?

Защото за много хора е трудно да останат свързани със себе си. Със сигурност познавате много такива хора, а може и вие да сте един от тях.

Винаги има извинение за погледа насочен навън. Насочваме внимнието си навън, защото искаме да избягаме от себе си. Добре, но това е точно обратното на това да искаме да се свържем със себе си. Не искаме да се занимаваме с предизвикателствата, които са в самите нас.

Това състояние е характерно за хора, които непрекъснато търсят нещо извън себе си. Такива хора винаги тичат към нещо извън тях, винаги са заети с много работа или вършат неща, които са изцяло извън тях; не са свързани по никакъв начин с тях.

Така че сегашните времена са невероятна възможност да се замислим за всички тези процеси, на които не сме обръщали никакво внимание до този момент.

И е най-добре да оставим тези процеси да се развият, за да си отидат. Затова трябва да ги усетим, да ги осъзнаем.

Да разберем емоциите си

За да успеем да се центрираме в истинската си същност, трябва да разберем емоциите си, да се обърнем към тях.

Не е достатъчно само насочим поглед навътре към сърцето си, но и да усетим, да видим какви енергии / емоции преминават през нас в този момент.

Може да е чувство на глад, на омраза, напрежение, тъга. Да бъдем осъзнати за тях, да ги наблюдаваме, да усетим как ни карат да се чувстваме и да ги пунем да си отидат.

Основният процес, през който трябва да преминем по време на Ковид–карантината е да преосмислим себе си; да преосмислим всчки процеси довели ни до тук като индивиди.

Да си отговорим на въпросите защо съм тук; какво правя; защо го правя; това ли е животът към който се стремя. Взаимоотношенията, които поддържам – хармонични ли са, балансирани ли са? Влагам ли много енергия в тях или само черпя енергия от тези връзки?

Свързване с истинската ни същност

Процесът на свързване с истинската ни същност е цялостен процес. Както вече казах не е само фокусиране върху сърцето. Изключително важно е да усетим и да бъдем осъзнати за всички енергии / емоции които минават през сърцето ни; от къде извират – от тялото, от душата, от съзнанието.

Да бъдем осъзнати за всички мисли, които преминават през нас; за всички мисли, които ние създаваме; за всички вярвания, убеждения, с които сме обвързани; за всички емоции, които усещаме; за начина, по който реагираме.

Това са процеси и концепции, които са в самите нас, и с които ние изобщо не сме се занимавали. И те ще излязат по време на карантината / пандемията. Това са процеси, които ще ни накарат да се замислим за себе си, да се осъзнаем и изпитаме всяка емоция, която крием.

Така че единственият начин да се центрираме в истинската си същност е да се вгледаме открито в себе си. Да застанем пред огледалото и да погледнем директно към всичко, което е у нас.

Можем да си мислим, че сме по-добри от другите, само защото се занимаваме с духовност или защото другите хора не разбират какво точно се случва.

Всъщност няма повече или по-малко духовни хора. Съществуват хора, които не са добре балансирани и такива, които са балансирани.

Да осъзнаваме нещата, които трябва да балансираме / хармонизираме – това е силата на настоящето и бъдещето.

Да бъдем балансирани

Как да се превърнем в балансирани личности? Най-доброто, което можем да направим, е да преосмислим всичко, което сме създали в телата си; което сме създали чрез емоциите си; със съзнанието си. И след това да продължим да осъзнаваме живота си, хората около нас, семейството си, обществото, работата, намеренията ни.

Започваме да се отваряме от сърцевината и продължаваме към различните външни кръгове.

Това е основното, което трябва да отработим, тъй като и планетата Земя го изисква – да преосмислим кои сме и какво правим тук.

Коментар Димитрина Спасова

Всички искаме да бъдем здрави и щастливи. Всички искаме да се справяме успешно и с лекота с големите предизвикателства на времето, в което живеем.

Възможно е!

За да се случи това обаче има задължително условие. И това условие е да поддържаме енергията си висока, пречистена, заземена, балансирана, защитена.

Закона е непоклатим: даваш – получаваш! Ако искаш да получиш, трябва да дадеш.

Успех!

 

Facebook Коментари