Биоривайв - ферментирала напитка

Биоривайв - ферментирала напитка

Възстановяване на функцията на човешкото тяло

Няма значение какви са патогенните изяви. Всяка патогенеза тръгва от тънките черва, т.е. от храносмилателната система. Нормалното възстановяване на функцията на човешкото тяло  трябва да започне с изчистване вътрешната структура на храносмилателната система. Трябва да се изчисти лигавицата на тънките черва от различни видове нашественици от бактериален и гъбичен произход и паразити. При абсолютно всички видове диети и възстановителни програми е добре  също да се започва с тази стъпка.

Въздействие на ензимния препарат Биоривайв.

Механизмът на действие на продукта е следният: в клетъчните стени на патогенната микрофлора има слой, който е изграден от хитин. Хитинът ги пази, защитава ги и те успяват да се развиват и размножават. Напитката има ензимна активност точно срещу този слой на клетъчната стена на патогените. Ензимите разграждат хитина на клетъчните стени на патогенни микроорганизми, гъбички и паразити. По този начин препарата убива и унищожа нашествениците.

Приема се на гладно

Пиейки на гладно от напитката, преди да има постъпила храна в храносмилателната система, течността попада върху лигавицата, директно атакува микроорганизмите и разгражда клетъчната им стена. Убива ги, без да се използват никакви химически агенти, никакви химикали.

Освен че патогените се унищожават, след разпадането на стената им се получават полезни вещества, които са нужни на тялото.

Регенерира тъканите

Например хитинът се разпада на хитозан, а след това на друго вещество, което участва в извънклетъчния матрикс при човека и така се подпомага тъканната регенерация и най-вече уязвими места като ставите, опорно-двигателния апарат, кожата, косата, навсякъде където има силно изразена извънклетъчна структура.

Естествена имунна защита

Друг продукт при разпадане е слоят, който съдържа бетаглюканова фракция, от които се получават 1-3-6 свързани бетаглюканови фракции, които въздействат на макрофагите и подобряват имунния отговор и естествената защита срещу патогенните микроорганизми.

Какво е Биоривайв

Напитката представлява ферментирал сок от цитрусови плодове заедно с жива спирулина. Заради развитието на живата спирулина се получава голямо производство на фитоцианиди, които са с изразено антиоксидантно действие и редица други полезни свойства. Едно от тях е защитата от патогенните микроорганизми.  Освен че разграждаме клетъчната стена на патогенната микрофлора, ние създаваме условия за защита, с което организмът ще може да се пази от следващи атаки.

Собственото ни тяло произвежда хранителна добавка

Препаратът Биоривайв не само убива патогените, но и ги превръща в полезна субстанция за тялото. От самите клетъчни стени на патогена, тялото на човека си произвежда вещества, които въздействат върху имунната защита, т.е. ние сами си правим хранителна добавка, която стимулира имунната защита и  тъканното изграждане.

Вместо да добавяме допълнително глюкозамини, ако имаме прекалено развитие на патогенни микроорганизми, ние ги превръщаме в полезни субстанции. Патогенът се превръща в хранителна добавка след като вече е разградена клетъчната му стена. Всичко, което е вътре в патогенния микроорганизъм, се използва за подхранване на организма.

Биоривайв можете да закупите от тук.

Facebook Коментари