Свързване с Въздуха и неговата сила

Свързване с Въздуха и неговата сила

Здравейте приятели,

Цялото човечество, всички ние, хората по цялата Земя, се намираме във време на голяма промяна, на могъщ преходен период, в който енергията на Земята се променя много интензивно и на много нива.

Всеки от нас иска да живее добре и по-добре. Но времето поставя пред нас все по-големи предизвикателства. Ако искаме да се чувстваме добре в новото време, новата енергия и сред толкова много деструкция, хаос и агресия, които се ширят сега, се налага да се променяме. Налага се да пуснем много стари модели на мислене и поведение. Налага се да се освобождаваме от старите, неработещите добре за нас убеждения. Налага се да намерим и да се държим здраво за неща, които са стабилни, здрави, сигурни, които са винаги на наше разположение и които да ни помагат и подкрепят в тези предизвикателни времена.

Светът, такъв какъвто го познаваме, се разрушава и си отива. На какво можем да разчитаме?
На  себе си. Основно и най-вече на себе си.
Ние вече навлязохме в новото ниво на съществуване и вече знаем, че всеки един от нас има могъща сила. Има силата да насочва Вселенската енергия, която сътворява през нашия фокус, мисли, думи и действия. Всеки един от нас има възможност да поеме отговорност за себе си и за живота си и да започне да използва собствената си сила. И в този процес имаме могъщи помощници, които да ни помагат и подкрепят и които са винаги на наше разположение. Както се досещате това не са парите или близките, роднините, приятелите, колегите, родителите, учителите, гуратата, религиите, правителствата.
Не! Това което 100% е на наше разположение са елементите, от които е изграден нашия материален свят и самите ние – Земя, Вода, Огън, Въздух, Небе, Светлина, Съзнание –  и чакрите са порталите, през които ние се свързваме с тях. Силата на елементите и техните качества са винаги на наше разположение. Но наш е избора, отговорността и готовността да се свързваме с тях на ежедневно ниво, за да черпим от тяхната неизтощаема енергия и да я използваме в живота си.

Продължаваме нашето обучение в тази посока. Основно се запознахме вече с качествата на Земята, Водата и Огъня и различни начини за свързване с тяхната сила. Сега дойде времето да се запознаем с качествата и силата на Въздуха и на Анахата чакра и с различни методи, които да ползваме, за да се свързваме с тях.

Лекцията за “Силата на Въздуха и Анахата чакра” ще бъде на 25-ми април, от 18.30 в Гаятри йога студио.

Като подготовка за работа с Въздуха на 20, 27 април и 4 май, от 18.30ч.,  ще имаме „Практика за прошка и освобождение“ – енергийно раздвижване и медитация. Ако не сме простили, няма как да се свържем с любовта, със сърцето си и с Въздуха.

С обич и грижа,
Димитрина Спасова

 

 

Facebook Коментари