Комплект за Първа помощ

Комплект за Първа помощ

Много от нас имат аптечка някъде в къщи, но този комплект за Първа помощ е далеч  по-различен от стандартния, съдържащ антибиотични спрейове и мехлеми.
Предлагаме ви комплект от природни лекарствени средства, които ще бъдат ваша неоценима подкрепа в кризисни и спешни ситуации. Ще ви правят независими от кабинетите за спешна медицинска помощ и когато ги имате на разположение при вас, вие ще пестите време и пари, ще се чувствате спокойни и сигурни, че имате винаги нужните ви лекове при спешност.

Основни помощни средства в аптечката:
♦ Спасителна смес RR капки – добре известна комбинация от австралийски цветни есенции, която е полезна при всякакви стресови ситуации за успокояване на нервите, за намаляване на стреса, независимо дали се дължи на физически шок, на лоши новини или друга неприятна ситуация.
♦ Арника монтана 30 СН – за травми и физически шок от всякакъв характер.
♦ Хиперикум перфоратум 30СН – за наранени нерви, при вадене на зъб, порезни рани, контузии.
♦ Ледум палустре 30СН – за прободни рани, ужилвания от насекоми.
♦ RR крем – при изгаряне, контузии, насинявания, обриви.
♦ Инфлуцид, 60 табл.,DHU.

Както и всички необходими санитарни материали за почистване, дезинфекция и първоначална терапия на рани.

Тази аптечка ще ви помогне да реагирате ефективно при спешните случаи във вашето домакинство. Дръжте я лесно достъпно място, за бърза реакция при спешни случаи. Уверете се, че всички в семейството ви знаят къде се намира. Уверете се, че вие и хората от вашето домакинство знаете как и при какви състояния се използват средствата от комплекта, преди да имате нужда от тях. Проверявайте ги периодично и се уверявайте, че са годни и използваеми и при нужда заменяйте тези с изтекла годност.

ВНИМАНИЕ
ПРОДУКТИТЕ В КОМПЛЕКТА СА ЗА ЛЕКИ НАРАНЯВАНИЯ И НЕРАЗПОЛОЖЕНИЯ ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР. ПРИ СЕРИОЗНИ ТРАВМИ И ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОТЪРСЕТЕ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПОМОЩ!

Искрено ви пожелаваме да имате минимална нужда от лекарствените средства в комплекта.

Специализирана консултация и холистичен преглед можете да направите при Димитрина Спасова – 0885 219 325

Повече информация и поръчка можете да направите на:
www.srebarnozvanche.bg
http://gayatriyogastudio.net/

 

Facebook Коментари