Биорезонансна диагностика и терапия

Биорезонансна диагностика и терапия

Биорезонансната диагностика е един от най-безопасните и ефективни методи за ранно и цялостно диагностициране на здравословни проблеми.Този най-съвременен подход за диагностика съчетава знанията на източната медицина за холистичното здраве с достиженията на науката. Дава информация за състоянието на гръбначния стълб и на всички органи и системи, на чакрите, на аурата, за патогенните паразити в човешкото тяло. Показва недостига на витамини, минерали и хранителни вещества в организма.

Биорезонансна терапия – методът е сигурен и ефективен начин за лечение и профилактика на организма, без странични ефекти, без химически медикаменти, подходящ е за всички възрасти и заболявания – остри, хронични или функционални като:
♦ сърдечно – съдови заболявани
♦ храносмилателни проблеми
♦ диабет
♦ бъбречни проблеми
♦ астма
♦ алергии
♦ мигрена
♦ болкови симптоми
♦ ревматизъм и невралгии
♦ и много други

Антипаразитна терапия
Биорезонансното въздействие може да елиминира болестотворните микроби, вируси, гъбички и паразити за кратко време без странични ефекти за организма. Същността на този метод се състои в унищожаване на причинителя на болестта, чрез вълново излъчване на по-високи честоти от честотните характеристики на тези организми, които ги унищожават. Методът е ценен при наличието на вътрешноклетъчни вируси, бактерии и хелминти, справянето, с които чрез други способи практически е невъзможно.

Детоксикация
Система за регулярно изчистване и извеждане на всички токсини и натрупани шлаки от физическото тяло – за оздравяване, изчистване и подмладяване. Ефективна възможност за подобряване на физическото, емоционалното и умствено състояние.

Facebook Коментари