Нашето вселенско пътуване

Нашето вселенско пътуване

Здравейте скъпи приятели,

Представяме с огромно удоволствие новата книга на издателство „Сребърно звънче” – „Нашето вселенско пътуване“ от Джордж Кавасилас, с която продължаваме традицията си да ви срещаме с автори, които отправят предизвикателства към установените в света ни представи и убеждения.
Така както Сет/Джейн Робъртс и Абрахам/Естер и Джери Хикс, така и Кавасилас в „Нашето вселенско пътуване“ ни представя идеи, които са в противоречие с общо приетите религиозни, социални, научни и духовни догми.
Тази книга безспорно дава отговори за онези, които продължават да задават въпроси, изпълнени с искрено желание да разберат повече за характеристиките на нашата реалност.
Вече сме в период на велика промяна. Няма нужда да се плашим от това, но е важно да бъдем информирани. Познанието, което беше скрито досега, ще става все по-достъпно, ще се разширява и ще бъде на разположение на тези, които искат да израстват и да живеят своята истинска духовна идентичност. Изборът да се види по-широката картина на реалността е достъпен за всеки, но това изисква сваляне на 3D очилата и пускане на старите идеи и убеждения за това какво е и какво не е нашата реалност. Готови ли сте да го направите? Кавасилас отговаря по уникален начин на основните въпроси – Кои сме? Откъде идваме? Защо сме тук? Накъде отиваме? Описва пътуването на душата и цялата огромна космическа измама, лъжите и манипулациите, в които сме били оплитани като човеци от хилядолетия, за да бъдем държани в подчинение. Предизвикателно, конфронтиращо, освобождаващо – това са думите, които описват посланието на Кавасилас. Със сигурност си заслужава да се запознаем с гледната точка на човек, който споделя мъдрост, набрана чрез лична опитност.

Пожелаваме Ви приятно пътуване.

Facebook Коментари