Искрата

Искрата

Обещанието на Искрата: Повече от диета

Настъпва революция – масово движение на милиони хора, които откриват един нов начин на живот и мислене за теглото, здравето и живота си.

Те са се отправили на пътешествие с доказана система, която изгражда увереност, подкрепя личностното израстване и вдъхновява отслабването. И жънат големи облаги, като по-високи нива на щастие, повече енергия, по-добро здраве, желание и способност да постигат нови цели и повече връзки с други хора.

Остарелите методи за отслабване, базиращи се на себенаказнаве, чисто и просто не действат. Сложните диети, строгите режими и фокусът върху лишенията водят до провал, както могат да потвърдят милионите жертви на йо-йо ефекта. Но в SparkPeople революцията набира сили. Хората живеят по-пълноценно, вземат по-добри решения, чувстват се страхотно, отслабват и задържат постигнатото тегло.

В основата на програмата е заложена ефективна комбинация от хранене и упражнения с техники за поставяне на цели. Но това, което прави системата толкова успешна, е вливането на нашата собствена специална магия – елементи на тайна формула, които я правят достъпна, животопроменяща, забавна и удовлетворяваща. Нашата програма излъчва радостен отборен дух и знанието, че хората се зареждат както от храната, така и едни от други. Ние сме създали система, която вдъхновява взаимосвързаността на едно голямо семейство – готовност за подкрепа и чувство за принадлежност, полезни както за здравето, така и за духа.

За да разбереш защо SparkPeople е толкова ефективен и защо „Искрата” ще има същия мощен ефект, е достатъчно просто да обърнеш поглед към животинското царство. Дресьорите на слонове завързват малкото с дебело въже за набит в земята кол, за да ограничат диапазона му на движение. Когато слончето се опитва да се измъкне, въжето бързо го възпира и то се научава, че не му стигат силите да се освободи. С порастването на слончето, дресьорите продължават да подсилват границата, установена от въжето. Като възрастен индивид слонът е масивен, тежи няколко тона и разполага с огромна сила. Но сега дресьорът може да го завърже с конец и той пак няма да се опита да избяга. Слонът до такава степен е свикнал да стои вързан, че дори не подозира каква сила има да се освободи.

Всички ние сме приучени да живеем с ограничена част от собствената си способност да преобразяваме живота си и преминаваме през дните, завързани с невидими въжета, които ни пречат да се превърнем в това, което сме в действителност. Но докато слонът се подчинява на ограничения си диапазон на движение, ние имаме свободата сами да определим размаха на мечтите си. свободни сме да излезем от прашния кръг, в който сме стояли досега, болни и обезкуражение, и да се пренесем на нов терен, който ни предлага хоризонт на неограничен потенциал.

Можем да пробудим тлеещата искра в себе си и да се превърнем в най-доброто и най-истинското си аз.

Facebook Коментари